동문여러분을 미식가동아리 두번째 모임에 초대합니다.
미식가동아리는 맛있는 식당을 찾아다니는 구룹으로 5월, 8월, 9월, 11월에 만나고자합니다.
다음모임
*예약을해야되니까 반드시 RSVP를 7월26 일 까지 해주셔야 겠습니다.
식당 웹사이트 http://www.demeraethiopian.com/
Parking: 유료 파킹장이 식당 바로 동쪽 Lawrence Ave.에 있습니다.
Metra Red Line: Lawrence 정거장이 식당 바로 동쪽에 있습니다.
문의: 김영호 773-584-2355 (cell), kimyounghousa@yahoo.com
연경자 847-913-8914 (home), btnyounme@yahoo.com
*Review from Chicago Magazine "Best Neighborhood Dining Gems" (2008 August issue): "A good neighborhood restaurant is generally one you want to hit again and again. By that definition, Demera (4801 N. Broadway; 773-334-8787)—with its hearty Ethiopian stews and lack of silverware—may sound like a strange choice. It's not; the homey place demystifies Ethio cuisine enough for absolute beginners, and it manages to keep the menu true enough for the hip young Africans who frequent the place. A few bites of michetabish, essentially a chili sautéed in sharp Berbere sauce, and you'll understand the allure of using spongy injera (flatbread) as your utensil. Then you'll be back."
*Ethiopian들은 음식을 손으로 먹지만 원하시는 분들에게는 스푼과 포크를 제공합니다.
미식가동아리는 맛있는 식당을 찾아다니는 구룹으로 5월, 8월, 9월, 11월에 만나고자합니다.
다음모임
- 날짜: 8월2일 (토), 6 - 9 PM
- 장소: Demera Ethiopian Restaurant
4801 N Broadway St, Chicago, IL 60640. (773) 334-8787
(northeast corner of Lawrence and Broadway) - 가격: 일인당 $20-$30
*예약을해야되니까 반드시 RSVP를 7월26 일 까지 해주셔야 겠습니다.
식당 웹사이트 http://www.demeraethiopian.com/
Parking: 유료 파킹장이 식당 바로 동쪽 Lawrence Ave.에 있습니다.
Metra Red Line: Lawrence 정거장이 식당 바로 동쪽에 있습니다.
문의: 김영호 773-584-2355 (cell), kimyounghousa@yahoo.com
연경자 847-913-8914 (home), btnyounme@yahoo.com
*Review from Chicago Magazine "Best Neighborhood Dining Gems" (2008 August issue): "A good neighborhood restaurant is generally one you want to hit again and again. By that definition, Demera (4801 N. Broadway; 773-334-8787)—with its hearty Ethiopian stews and lack of silverware—may sound like a strange choice. It's not; the homey place demystifies Ethio cuisine enough for absolute beginners, and it manages to keep the menu true enough for the hip young Africans who frequent the place. A few bites of michetabish, essentially a chili sautéed in sharp Berbere sauce, and you'll understand the allure of using spongy injera (flatbread) as your utensil. Then you'll be back."
*Ethiopian들은 음식을 손으로 먹지만 원하시는 분들에게는 스푼과 포크를 제공합니다.
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